Quartet Metamorfosis de l’ESMUC

Per concloure el 2n trimestre, el públic d’AUGA va gaudir d’un excel.lent concert format per un quartet de corda. El grup, anomenat Metamorfosis, està format per quatre joves estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

En forma part Abel Antón i Miguel Castillo al violí, Jaume Bosser a la viola i Sergi García al violoncel. Ens presentaren dues obres: de Joseph Haydn, el quartet op.50 nº6 en Re Major i de Felix Mendelssohn, varen tocar el quartet no.2 op. 13 en la menor.

La interpretació fou excel.lent. El mèrit de Haydn, considerat el pare del quartet de corda, es basa en l’equilibri de les quatre veus independents, de la mateixa importància i estretament relacionades entre un instrument i un altre.

Tothom copsava com si els instruments dialoguessin entre ells.A la segona part varen tocar un quartet de Mendelssohn que va  agradar molt i que tenia molta influència de Beethoven.Un quartet que, donada la seva excel.lent interpretació, va captivar al públic assistent.