Programació

10 de gener – 18 h. – Teatre l’Ateneu
OBERTURA 2on TRIMESTRE, salutació.
ZOOM – Projecció de la pel·lícula guanyadora de Ficció del 19è Festival Zoom de Continguts Audiovisuals de Catalunya 2021. “CAROSELLO CAROSONE”.

17 de gener – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Andreu Claret – Presentació i xerrada a l’entorn del llibre “1939 LA CAIGUDA DE BARCELONA”. Un relat emotiu dels darrers dies de la Barcelona republicana i del massiu pas de la frontera del 1939, amb Lluís Companys com a teló de fons.

24 de gener – 18 h. – Teatre l’Ateneu
David Serrano – Projecció i xerrada sobre el documental, ELS NENS VÍCTIMES DE LES GUERRES “GIZA, LA NIÑA DE LA MALETA”.

31 de gener – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Conferència – Julia Pareto – D’ARISTÒTIL A PEPPER: ètica per a la robòtica social. Ens aproximarem a la robòtica social des d’una perspectiva filosòfica

7 de febrer – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Gemma Estany i Toni Lloret – Presentació del llibre de Toni Lloret, “REPOBLEMEM”. La Covid-19 ha despertat l’interès per anar a viure als pobles. Una oportunitat per frenar el despoblament.

14 de febrer – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Conferència – David de Castro – THE BEATLES. Un fenomen irrepetible. A ningú se li escapa que The Beatles van ser les icones de la seva època.

21 de febrer – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Conferència – Ramon Amich Llacuna – Patrocini esportiu. Com es mesura? Què fa Nielsen Sports?. Per què les empreses inverteixen diners en patrocinar equips o competicions esportives?.

28 de febrer – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Conferència – Carles Riera – “El parlar de l’Alta Segarra”. Xerrada a l’entorn del seu llibre sobre les diferències que podem trobar en el parlar dels habitants dels pobles de l’Alta Segarra.

7 de març – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Conferència – Robin Corrià – El Riu Anoia, quin és el riu que volem? Robin exposarà l’estat del riu Anoia des del punt de vista científic i explicarà el que es pot fer per recuperar-lo.

14 de març – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Conferència – Francesc Canosa – La conquesta d l’0est de Catalunya. El Canal d’Urgell, un miracle de fa cinc segles. Des de un dels pobles més petits de Catalunya neix una història molt gran, universal.

21 de març – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Conferència – David Bosch – CONDUIR ÉS FÀCIL, I CONDUIR BÉ? Què ens cal conèixer a més de tenir el carnet de conduir?

28 de març – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Conferència – Ramon Chacón – Marihuana, un (mal) negoci. Intendent, Cap de la divisió d’investigació criminal dels mossos d’esquadra, ens donarà una visó sobre el cultiu de la marihuana a Catalunya.

21 de març – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Conferència – Ramon Soler Riba – EL DECLIVI DEL CARBÓ. L’or negre convertit en contaminació.

Mentre tinguem les mesures de prevenció  per la COVID, l’accés només serà per als socis i serà necessari que tothom s’acrediti a l’entrada amb el carnet d’AUGA. Recomanem venir amb suficient antelació.