Programació

4 octubre – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Retrobament. Acte institucional. Concert a càrrec del FLAUTET DE CORDA.

13 octubre – 16.45 h. – Església de Santa Maria
Antoni Dalmau: Igualada ara fa un segle. Església i societat. Audició Musical a càrrec de Jonatan Carbó, a l’orgue, i d’un petit cor dirigit per Carles Prat.

18 octubre – 18 h. – Teatre l’Ateneu
David Vila: L’efecte papallona. El moviment de les ales d’una papallona pot provocar un huracà a l’altra part del món. Realitat o ficció?

25 octubre – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Mercè Romero: L’enxaneta. El primer satèl·lit català. En aquesta xerrada farem una introducció als nanosàtel·lits i al programa NewSpace.

8 novembre – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Àngels Doñate – Tres vides de frontera. Tres joves que van coincidir a Mexcali ens faran una pinzellada de la realitat de la frontera amb els Estats Units.

15 novembre – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Irene Cordón: Cleòpatra. Aproximació a la vida de l’última reina d’Egipte.

22 novembre – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Pau Fuster: Jazz i drets civils. Una conferència on la història afroamericana i el jazz van de la mà.

29 novembre – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Jordi Camins: El canvi climàtic a Catalunya i Pirineus. On som? On anem? En aquesta xerrada tindrem una síntesi del treball presentat al Parlament de Catalunya per al Grup d’Experts en Canvi Climàtic.

13 desembre – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Joel Vidal: Francisco Alcaraz Pujante i la deportació als camps nazis. El Joel ens presentarà el seu treball de recerca sobre la deportació del seu besavi al camp de Mauthausen.

20 desembre – 18 h. – Teatre l’Ateneu
Concert de Nadal.

Mentre tinguem les mesures de prevenció  per la COVID, l’accés només serà per als socis i serà necessari que tothom s’acrediti a l’entrada amb el carnet d’AUGA. Recomanem venir amb suficient antelació.