“Mar i Cel” representat per alumnes de l’Escola Pia

El passat dilluns, un bon grup d’alumnes de l’Escola Pia, ens presentaren una adaptació de l’obra Mar i Cel d’Àngel Guimerà, inspirada en el musical de Dagoll Dagom. 

L’obra fou dirigida per la professora Montse Basart i cal destacar el gran treball realitzat per l’alumnat per posar-la a escena. En ella es parla d’un tema ben actual, el de milers de refugiats  que busquen una vida millor i de les dificultats que es troben quan arriben a un país sols, sense papers, sense treball, sense vincles… També la trista realitat que molts moren en el trajecte. Una realitat que porta a aquests joves estudiants a reflexionar i a ser crítics davant d’aquesta situació.

Interpretàren cançons del musical Mar i Cel, acompanyats de forma excel.lent per la pianista Susanna Basart que mostrà una gran domini de l’instrument.

Un gran repte assolit pel grup de teatre de l’Escola Pia que cal felicitar-los pel treball, però que hi hagué certes dificultats per seguir l’obra perqué el públic no podia sentir bé el què deien degut, potser, a la falta de micros ambientals. Malgrat això, el treball que realitzaren aquests joves actors i l’aprenentatge realitzat ha valgut molt la pena.