Vetllada nadalenca a AUGA

Per finalitzar el primer trimestre d’AUGA, ahir dilluns 18 de desembre, varem gaudir d’un grup musical format per cinc intèrprets, quatre veus més el de la seva directora. Un grup que va cantar “a capella”, sense acompanyament instrumental.

Amb XMAS VOCAL QUARTET, el públic va gaudir amb les clàssiques nadales més conegudes de tots els temps, amb arranjaments propis per la mateixa directora del grup.

Unes veus molt compenetrades i unes harmonitzacions riques amb arranjaments vocals únics i amb una combinació de clàssic i modern.

Tot acompanyat per la presentadora del grup que va anar explicant amb molt detall cada nadala que interpretaven, així com les característiques vocals dels components. Tot un repertori de nadales que ens van fer viure l’esperit nadalenc.