Concert a AUGA

El passat dilluns, 27 de novembre, a l’AUGA vàrem poder gaudir d’un excel·lent concert a càrrec de tres professors i dues alumnes de l’ECMMI.

Actuaren David Riba (flauta travessera), Carles Pertegaz (clarinet) i Pepa Fusté (fagot). Interpretaren tres peces amb una gran compenetració entre ells. Varen tocar una obra de François Devienne, una altre de Basson i un divertimento de Mozart mostrant en tot moment una magistral interpretació.

També vàrem poder escoltar dues alumnes, la Daisy Ercolí al violí i la Laura Rodríguez que ens interpretaren una Romanesca de Ferran Sor i Muntades i una Bagatelle per violí i guitarra de Colette Mourey mostrant un gran domini de l’instrument.

Agraïm la disponibilitat dels tres professors i de les dues alumnes que ens van fer passar una estona molt agradable a tot el públic assistent.