AUGA comença “en pantalla” el curs

AUGA engega el Curs. Un curs que, de moment, apareix a les pantalles de Canal Taronja i per Internet. La sessió del passat dilluns, la primera, la iniciaren l’Alcalde d’Igualada, el Rector de la Universitat de Lleida i el President d’AUGA. Tot seguit, i per recordar la Moixiganga i els castellers que enguany no han pogut ser a la Placa d’Igualada, es va oferir un documental històric sobre el naixement dels moixiganguers i de la pujança castellera de la nostra plaça de l’Ajuntament.

Després s’oferí l’actuació del Quartet Altimira, presentat per David Andújar, interpretant unes curtes peces de Gaspar Caçador, músic contemporani de la gent d’AUGA. Peces precioses interpretades pels quatre excel·lents músics d’Altimira. Tots ells ja han aconseguit una gran projecció en el món musical.