Èxit en una tarda diferent

Tarda de dilluns de Carnestoltes. Festa a moltes escoles de l’Anoia i molts infants a càrrec d’avis o pares.
La proposta d’AUGA de fer una sessió que interessés​ als dos col·lectius va ser un èxit rotund. Va ser un èxit gràcies a la presència de “La Companyia del Príncep Totilau” que va presentar el seu espectacle MONSIEUR CROCHE. Una interpretació en directe al piano del Clar de Lluna de Debussy i els actors, titelles i màscares evolucionant davant una pantalla amb belles imatges de paisatges i fons marins. Un gaudi per als  ulls i les orelles sobre una posada en escena mil·limetrada.
Una creació plena de respecte vers els infants i els grans corresposta per un silenci absolut de nenes i nens que ocupaven pràcticament la meitat d’un teatre de l’Ateneu ple.


I el proper dilluns el documentalista Lluis Carrizo s’estrena a AUGA

​.​