Les muntanyes de Kilian Jornet, i de tots

Jordi Saragossa fa fotos des d’infant. Ara també en fa, i moltes, acompanyant professionalment Kilian Jornet.

A la sessió d’AUGA de dilluns dia 11 el públic va poder veure les curses, l’entorn, la trajectòria de Kilian Jornet, però sobretot la muntanya. Les muntanyes d’aquí i les d’Àsia i Amèrica retratades genialment amb mitjans exclusius. Saragossa és un enamorat de la muntanya i el públic d’AUGA va quedar embadalit per la bellesa d’uns cims que només Kilian pot assolir i Saragossa guardar en imatges.

Sortir a cercar imatges quan encara falta molt per començar el dia o en postes de sol de llocs impossibles. La feina feta valent-se dels millors helicòpters i els millors pilots té la seva recompensa. I el públic nombrosíssim en va poder gaudir.

–> Dilluns vinent. Última sessió del trimestre i any amb el Trio Blume. Tres igualadines que actuen amb molta freqüència a Alemanya i que ara podrem escoltar a l’Ateneu.