Dory Sontheimer, set capses i tres minuts sobre Europa

Dory Sontheimer, coneguda pel seu llibre sobre els documents familiars trobats a casa seva i amb els quals va descobrir el passat horrorós dels seus pares i familiars sota la dominació nazi, va ser a l’Ateneu el passat dilluns.
Testimoni impressionant i innegable sobre un passat no tant llunyà, explicat amb tranquil·litat i sense sentiments de venjança, va captar totalment l’atenció del públic d’AUGA. Atenció que es va fer absoluta quan, per acabar, ve fer les seves reflexions, breus i sonores, sobre el futur immediat d’Europa. El torn de preguntes va completar l’interès dels assistents.
I el proper dilluns l’ “Ensemble de vent” del Conservatori de Música d’Igualada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.