Trenta-vuit músics a l’AUGA

Dirigits pel seu professor, Francesc Gregori, trenta-set joves (o molt joves) músics estudiants del Conservatori de Música d’Igualada van omplir de música la tarda de l’AUGA, amb un Teatre de l’Ateneu ple i un públic que va mostrar la seva satisfacció aplaudint de valent.

El concert va començar amb un homenatge a Enric Granados en l’acabament de l’any del Centenari Granados, tot van interpretant “Aragonesa”. Tot seguit van fer tres obres molt llamineres: Appalachian de James Barnes, Concerto d’Amore de Jacob de Haan i Conga del Fuego Nuevo de Arturo Márquez. Els aplaudiments van fer que el bis fos un fragment del Concerto d’Amore.

I el proper dilluns, en Ton Muntané ens acostarà el circ, la màgia i l’humor amb el seu espectacle “Peripècies”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.