Montserrat: un univers al cor de Catalunya

Jordi Camins, igualadí prou conegut, habitual a AUGA i a moltes altres Aules d’Extensió Universitària d’arreu amb els seus temes de glaceres i muntanya; va sorprendre i entusiasmar l’auditori parlant de Montserrat sota el títol: “Montserrat, Un Univers al Cor de Catalunya”.
Repetim la paraula entusiasmar. No ho voldríem fer però no en sabem més per explicar la satisfacció del públic. En poc més d’una hora va recórrer per mil aspectes del massís i del Monestir montserratí: del cremallera a la fauna, de Sant Jeroni als orígens geològics, del monjos als primers hotels, de Collbató als incendis… Tot. Mil històries i infinits records per a molts. Per a tots. Impossible dir més i millor.

D​els dies 2 al 4 de maig, AUGA organitza una sortida per les Abadies i Monestirs del Migdia de França de la mà d’Antoni Dalmau.​

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.