L​a Maçoneria interessa

L’interès per la Maçoneria va quedar demostrat ja abans de que el periodista David Revelles comences la seva exposició sobre aquest tema, i és que l’Ateneu era ple.​ ​S’hav​i​a programat ​la xerrada ​coincidint que enguany fa tres-cents ​anys ​de la creació d’aquesta organització de caire mundial. Revelles, hàbil comunicador, va transmetre molta informació i molts detalls clarificadors de manera planera i propera. Es va referir als maçons catalans i espanyols amb presències ben sorprenents. No hi va faltar una pinzellada sobre la lògia igualadina Jespus.

El proper dilluns repeteix ​a l’AUGA ​David Vila, aquesta vegada amb Paraules Mogudes. Es va informar també de les sortides i viatges que és preparen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.