Antoni Escudero, cinc-cents castells de memòria

Antoni Escudero, pierenc prou conegut tan per la seva feina professional com per les seves inquietuds, va omplir l’AUGA de castells.
Escudero ha recorregut amb cotxe, a peu i/o amb la seva singular bicicleta, més de cinc-cents castells romànics de les comarques catalanes. Dilluns va oferir-nos imatges i petits comentaris de més de quatre-cents d’aquests castells i dels seus entorns. N’està enamorat.
El seu gran delit és, però, Vallferosa, entre Torà i Pinós. Una torre de 32,5 metres d’alçada i que és pot datar prop de l’any 750. La més alta d’Europa entre les torres de la seva època. L’Antoni Escudero en recomana la seva visita i AUGA també.

I el proper dilluns David Revelles parlà de la Maçoneria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.