Ultramàgic omple l’Ateneu

Més de quatre-centes persones ompliren aquest dilluns el teatre de l’Ateneu per seguir la sessió titulada “2000 Globus. Expedició a Madagascar”. Joan Comellas, Jaume Llansana i Josep Maria Lladó es feren presents a l’AUGA per explicar l’aventura viatgera, fabril i empresarial d’aquesta societat que dóna feina a una cinquantena de persones i porta el nom d’Igualada als racons més insospitats del món.

Llansana i Lladó, des de l’escenari, rememoraren el primer globus que ells mateixos construïren i el llarg i perillós viatge d’aquell ja mític “Tramuntana”. Dels inicis es passà a l’últim gran viatge amb la projecció de “ULTRAMAGIC BALLONS MADAGASCAR EXPERIENCE”, el viatge-aventura d’aquesta passada primavera del que en van explicar fets i detalls en un col·loqui amb el públic. Precisament aquest documental sobre Madagascar es projectà el passat diumenge al Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló.

D​illuns vinent, i dins del marc del Zoom Festival, veurem en primícia “Cinco días en el Liceo”.​

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.