A l’AUGA s’expliquen les eleccions als Estats Units

El sistema electoral dels EUA, la importància decisiva d’uns pocs estats i el càlcul matemàtic de possibilitats de cada candidat foren explicats de manera molt entenedora, amena i agradable per Antoni Olivé i Tomàs, economista igualadí i professor de l’IQS.

Olivé, que ha residit aquest estiu tres mesos a l’Universitat de Virginia, va arrodonir la seva classe amb comentaris de politòlegs d’aquesta Universitat i de professors d’aquest centre de l’àrea de coneixements i llengües hispàniques. El ressò de la premsa nord-americana i la veu del carrer completaren una estona molt profitosa. L’interès del col·loqui i els forts aplaudiments mostraren l’agraïment del nombrós public.

Dilluns vinent, l’empresa igualadina Ultramàgic ens explicarà els reptes aconseguit enguany: fabricar el glob​u​s número 2.000 i realitzar una expedició amb globus aerostàtics per l’illa de Madagascar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.