Al Liceu des de l’Ateneu

Un dilluns més a l’AUGA, l’Ateneu ben ple d’un públic que va sortir molt satisfet. El documental “Cinc dies al Liceu” mostra en 55 minuts infinitat d’aspectes dels departaments artístics, musicals, tècnics i administratius del Liceu; així com edificis, sales i instal·lacions. Una pel·lícula plena d’informació i coneixements que passa volant.

Els llargs aplaudiments als seus directors: Soledad Gomis i Joan Albert Planell, presents a l’acte, ho van manifestar clarament. La sessió va esdevenir, de fet, el primer acte del 14è FESTIVAL ZOOM, i és pot tornar a veure. Recomanem llegir amb atenció el programa del ZOOM.

I el proper dilluns una altra sessió de luxe amb Maria Dolors Genovès. Genovès, d’ascendència igualadina, es l’autora dels grans documentals de TV3 que han assolit molta repercussió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.