La lliçó anyal de Jordi Camin​s​

Jordi Camins va tornar a l’AUGA un any més i va tornar a agradar molt. Aquest cop vingué a acostar-nos el continent més inexplorat​:​ l’Antàrtic. Les fotos del gel, de les geleres, acompanyen amb la seva bellesa i espectacularitat les explicacions sobre la natura i sobre el canvi climàtic que viu el planeta. Imatges obtingudes de l’expedició que participà l’any passat.

Un cop a l’any Jordi Camins juga a casa despr​é​s de dotzenes d’intervencions a d’altres Aules i/o a d’altres Centres de la majoria de comarques. I arreu, com aquí, Jordi Camins és molt esperat.


La setmana vinent, Kalilu Jammeh​ ens parlarà del seu viatge des de Gàmbia fins a Europa a la recerca d’una feina i una vida millor. Un trajecte dur i colpidor en que arribar al paradís esdevé un infern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.