Un Kalilu molt present

La xerrada de Kalilu de dilluns passat a l’AUGA va explicat les enormes penalitats viscudes en els seus tres intents per venir de Gàmbia a Europa: la mort a tocar, extorsions, violacions, pallisses i robatoris vistos o patits… Malgrat que la xerrada estava programada de feia mesos, van coincidir amb el punt àlgid del drama dels sirians a Macedònia.

Kalilu va demanar uns instants de silenci en record de tots ells i el públic va reaccionar dempeus sota un silenci dens. Impotents, cal almenys no perdre la dignitat. No totes les sessions d’AUGA han de ser necessàriament festives, sinó que també hi ha moments per temes més dolorosos, però necessaris de conèixer.

L’AUGA torna passat setmana santa obrint el tercer trimestre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.