Emportar-se el ritme a casa

Pau Fuster, jove músic i conductor d’un programa jazzístic a la ràdio, va engrescar i emplenar de ritme tots als assistents a l’AUGA de dilluns passat. Fuster va conduir una sessió de l’AUGA al voltant del jazz que fou memorable.
Fuster posà les imprescindibles notes històriques: les primeres comunitats negres als U.S.A, les plantacions de cotó al Mississippi, l’ambient de New Orleans i més tard Chicago i New York… I amb els primers instruments i l’improvització com a element consubstancial dels petits grups i els grans solistes fins a arribar a les grans orquestres.


I el proper dilluns, Jordi Nadal Feliu recordarà els oficis depareguts de l’Anoia. Ens descobrirà un passat recent que molts hem conegut i que avui ja no podem trobar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.