Joan Maria Morros, l’Igualadí de RAC1

Una tarda a la ràdio. Una tarda al Departament d’Informatius de RAC1 des de l’Ateneu. Joan Maria Morros, igualadí i cap d’informatius de la ràdio líder d’audiència a Catalunya, va saber transmetre a la gent d’AUGA tot el neguit i tota la feina d’un departament vital -i cada dia més- d’un mitjà de comunicació que escolten diàriament nou-centes mil persones.

Morros va posar alguns exemples de com es cobreixen notícies i esdeveniments, de com es distribueixen persones i mitjans per portar el fet o el succés a orelles del públic. Entre els exemples explicats: la cobertura de la Via Catalana i l’accident de l’avió caigut als Alps la passada primavera.

Poques hores desprès de la xerrada de Morros, i abans d’escriure aquestes ratlles, escoltàvem per RAC1 la cobertura del foc que havia paralitzat la circulació de trens per Barcelona, i com entraven al dial els diversos periodistes desplaçats als llocs seguint les pautes que Morros havia explicat.


El proper dilluns, Marc Pérez Batlle parlarà de l’aviació i, fins i tot, de com poden desaparèixer per sempre els avions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.