La Renovació de la Flama de la Llengua Catalana omple de música l’AUGA

L’èxit musical de la sessió d’AUGA d’aquesta setmana quedava assegurat per les veus d’Assumpció Linares i Joan Eudald Castelltort i el piano de Guillem Martí. Van interpretar cançons, que fins ben entrat el segle passat eren populars, de Toldrà, Mompou, Joaquim Serra.

D’aquesta manera l’AUGA s’afegia als actes de la 47à Renovació de la Flama de la Llengua Catalana, que enguany comptava amb l’entitat igualadina Alpinisme Club Esportiu com a capdavantera de totes les entitats organitzadores. El públic va tornar a omplir l’Ateneu fins gairebé el límit de l’aforament i va premiar als músics amb un llarg aplaudiment.


El proper dilluns la sessió anirà a càrrec de l’igualadí Joan Maria Morros, que des del 2008 és cap d’informatius de RAC1. Morros ens explicarà com és el funcionament a dins d’una ràdio i com és la quotidianitat d’un cap d’informatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.