Pere Puig, molt més que un arquitecte

Pere Puig, arquitecte amb molta obra a l’Anoia , finalista el 2015 del prestigiós Premi Internacional Wan Avards per l’edifici Mont Âgora a Montbui, va ser dilluns a l’AUGA.

Puig, arquitecte de traç inconfusible (veure a la seva web les fotos de les seves construccions i projectes), va prendre en la seva exposició el camí difícil d’explicar l’evolució de l’art, i així, a partir de fotos de pintures i escultures del renaixement italià va explicar com pintura i escultura evolucionaven cap a l’impressionisme, surrealisme, art abstracte o a l’art conceptual.

També exposà com influeix l’acció sobre els artistes per part dels crítics, marxants d’art, inversionistes i dels mateixos moviments socials en la història. Una conferència històrica i filosòfica de molt alt nivell que va mostrar la cara humana i el pensament d’un reconegut arquitecte.


Dilluns vinent a l’AUGA, coincidint amb els actes de la Renovació de la flama de la Llengua Catalana , s’oferirà un recital de música i poesia catalana dedicada a la música d’Eduard Toldrà, Joaquim Serra i Frederic Mompou, a càrrec del tenor Joan Eudald Castelltort, la soprano Assumpció Linares, una pianista i la rapsode Anna Marsal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.