L’AUGA es reprèn amb Rosa Sànchez

Rosa Sànchez, Síndica Municipal de Greuges d’Igualada, i també ben coneguda per la seva activitat com a docent i Directora de l’Escola Pia durant una colla d’anys, va reiniciar el Curs de l’Auga després de les vacances de Nadal.

Ho va fer explicant de forma molt amena en que consisteix el seu càrrec. Explicà la seva feina en defensa dels drets dels ciutadans d’Igualada , però també les limitacions del seu càrrec.
També és va prodigar en casos reals de problemes que afecten als ciutadans i en les possibilitats de solucions.

Problemes particulars i/o col.lectius, sobre els que pot actuar a petició dels interessats o també “d’ofici” si creu que perjudiquen un grup de veïns o d’altres col.lectius.
Amb fotografies va exemplificar casos d’incivisme com els problemes de sorolls i, de manera especial i alentada pel públic, de la brutícia que afecta molts carrers, sobretot a les voravies, d’Igualada.

El proper dilluns l’AUGA farà un apropament al Gremi de Traginers d’Igualada amb motiu dels propers Tres Tombs. Ho faran el Gremi i l’AUGA centrant-se en el treball i l’aportació d’aquest Gremi a l’economia de l’Anoia durant segles i en com l’existència d’una molt potent xarxa de traginers va possibilitar una indústria comarcal molt forta.
www.auga.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.