Concert de Nadal a l’AUGA amb Neus Peris

Neus Peris, jove pianista que resideix a Londres fent un màster a la Trinity Laban University, va tancar el trimestre d’AUGA​ ​amb un concert de molta​ ​volada: Beethoven,​ ​Debussy, Ravel, Mompou i Chopin foren els autors escollits. Autors, en algun cas, no sempre fàcils d’escoltar.

El p​ú​blic va saber apreciar l’altíssima qualitat musical de Peris i la va premiar amb forts​ ​aplaudiments.​ ​Aquest concert, anunciat com a Concert de Nadal, va incloure unes peces nadalenques entre les que destaquem les variacions de Frederic Mompou sobre “el Noi de la Mare”.


Digne tancament d’un trimestre i d’un any d’AUGA. L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de l’Anoia​ reprendrà les classes el dia 11 de gener amb la presència de Rosa Sanchez, Sindica de greuges d’Igualada​.​

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.