Una doble lliçó

La sessió del dilluns a l’AUGA, que girava al voltant del fons documental del Gran Teatre del Liceu, va tenir una doble cara.
Per un costat, es mostrava una part -molt petita, naturalment- de l’ampli i ric Fons de la Societat del Liceu: programes, partitures, fotografies i planells dels decorats, projectes de les obres d’ampliacions, Diari del Conserge de l’entitat, actes de sessions i un etcètera molt llarg.
Però​,​ per altr​a​ part​,​ tota aquesta mostra que ​e​s presentava es feia mostrant els criteris de digitalització per on s’incorporen tots aquests elements ​al web de l’entitat​. Una pàgina web​ des d’on​,​ d’aquí a poc temps​,​ ​e​s podran veure allà on siguem a través dels mitjans digitals.​ ​Per a molts dels assistents​ va ser​ una descoberta en tots dos aspectes.
Malgrat que la vessant informàtica de la sessió podia resultar complicada​ ​d’entendre, Merçè Bausili va fer una exposició ​molt didàctica.

El proper dilluns és parlarà de les Indianes d’Igualada, de la m​à​ de Marta Vives, Directora de l’Arxiu Comarcal. ​També serà una sorpresa per a molts dels assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.