L’AUGA i el Zoom Festival porten “El Gran Silenci d’Horta de St.Joan”

L’acord entre Zoom Festival i Auga va permetre, aquest dilluns, visionar en pantalla gran el documental El gran silenci, Horta de Sant Joan. El van presentar el seu director, Carles Caparrós, i també l’altre guionista, Josep Maria Flores.

Cinquanta-vuit minuts intensos, seguits atentament i amb emoció per un públic que va observant com s’acosta, inevitablement, una tragèdia propiciada per una metodologia excepcional i iniciada per dos ximples. La pel·lícula manté una dignitat absoluta i en cap moment entra en el tremendisme fàcil.

El testimoni del pare -igualadí, per cert- d’un dels bombers morts es colpidor per la seva enteresa, dignitat i sentit positiu.

El proper dilluns Mercè Bausili ens acostarà a els Fons Documentals del Gran Teatre del Liceu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.