Albert Francolí i el Senegal

Albert Francolí és un jove que -com tants d’altres- es va entusiasmar en fer de cooperant en algun país on fes falta. I va canalitzar aquest esperit de servei -i d’aventura, que també ho és- a través del Centre Catalunya de Sokone, al Senegal. Un centre fundat ja fa anys pels escolapis de Catalunya.

I així, dilluns, vàrem tenir una sessió doble d’AUGA. Per un costat, escoltar com va canalitzar aquesta disposició personal de cooperar uns anys de la seva vida a qui ho necessita. I, per l’altra, conèixer a través de la seva experiència en un centre formatiu com és el país i com és la vida de la gent al Senegal.

En l’habitual de la tarda de dilluns a l’Ateneu Igualadí, els assistents van poder fer-se una idea força clara d’aquest país centreafricà d’amples platges i bonics paisatges.

Dilluns 26 d’octubre, la Dra. Assumpta Muset explicarà l’origen i l’evolució dels Negociants de Copons. Un “clúster” econòmic nascut fa tres-cents anys i del que, encara avui, en queden rastres vius i ben actius econòmicament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.