L’AUGA presenta el Cafè Igualada

El passat dilluns dia 5 d’octubre, L’AUGA va acollir la presentació del Cafè Igualada, dins de la programació de l’Octubre Solidari. Un cafè que es comercialitzarà a partir d’any nou i que farà que els igualadins puguin degustar un excel·lent cafè arribat directament de les mans dels cultivadors indígenes.

Vorejant i obviant les grans multinacionals del sector, es fa possible que els cultivadors aconsegueixin cobrar de tres a quatre vegades més pel seu treball. Un Cafè de qualitat on es garanteix que s’ha cultivat respectant els drets laborals dels treballadors, socialment responsable i ecològicament sostenible. El consumidor final percep un producte nascut de collites i procedències escollides i torrat selectivament ja aquí.

I, en el cas de l’Anoia, un cafè apadrinat per dos igualadins: el veterà impulsor d’activitats socioculturals Jaume Farrès i la jove actriu Diana Gómez .

Comerç Just i Alternativa 3 han fet possible l’arribada d’aquest cafè solidari i l’Ajuntament d’Igualada, representat en aquest acte pel Dr.Fermí Capdevila, li dóna suport.

El proper dilluns no hi ha sessió d’AUGA, és reprendrà la programació el dia 19 d’octubre amb Albert Francolí i la seva visió de Senegal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.