Els primers auxilis en dret també poden ser divertits

El títol de Primers Auxilis en Dret podria fer pensar en una sessió intensa i de contingut difícil de pair i recordar. Una sessió dura, per dir-ho clar. Però la sessió d’aquest dilluns a l’AUGA fou ben al contrari: l’advocat igualadí Jesús Galàn va protagonitzar una tarda molt divertida, amb somriures constants que no van impedir que els coneixements i les recomanacions quedessin ben entesos i memoritzats per part de la nombrosa assistència.

Uns consells carregats de sentit comú recolzats sobre la base del Dret en totes les seves variants: Testaments, Dret de Família, Testament Vital o, fins hi tot, els drets inherents als consumidors incloent-hi les vendes abusives i la capacitat i terminis per retornar-les. Una xerrada molt pràctica en un ambient distès i simpàtic.

—-
El proper dilluns, dins dels actes de l’Octubre Solidari, tindrem la presentació del “Cafè Igualada”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.