Una lliçó d’història des del Barça

Jordi Badia, escriptor i periodista, autor de tres libres sobre aspectes i moments socials i històrics de F.C.Barcelona, va fer una aproximació a la figura de l’ex-president de l’entitat Josep Suñol, assassinat el juny de 1936.
Amb el repàs de la vida i el pensament de Suñol es recordaven els moments més significatius del nostre país: des de principis del segle XIX fins a l’inici de la Guerra, i els fets que marcaren el caràcter i tarannà del Barça que en bona part és manté viu encara avui. A través de la història del club de futbol, Badia va fer una lliçó per recordar-nos la història de l’estat espanyol i, fins hi tot, d’Europa.

El proper dilluns, l’advocat Jesús Galan ens farà un taller de primers auxilis en dret per solucionar temes bàsics com el matrimoni, relacions de veïnatge, accidents…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.