Somnis de sorra i flor viva

L’espectacle multidisciplinar “Somnis de sorra” ja és va veure a Igualada fa més d’un any en una actuació a la Plaça Pius XII que va agradar molt. Aquesta vegada, fet al teatre de l’Ateneu amb un públic silenciós i expectant, l’espectacle va resultar sorprenent i deliciós. Així ho van sentir els espectadors que van aplaudir diverses vegades al mig de la representació i van dedicar als intèrprets una llarga ovació final. No ens atrevim a relatar l’obra. S’ha de veure i la companyia Ytuquepintas té corda amb aquest format per molt temps.

El proper dilluns tindrem a l’AUGA “1036 metres de vegetació”  amb Carolina Riba. Aquests 1.036 metres són la diferència entre la cota més baixa de l’Anoia, La Foresta de Piera (amb 200 metres), i la més alta a Sant Jeroni de Montserrat (1.236 metres). A través d’aquests 1.036 metres de diferència fa un repàs de la diversitat de flors silvestres que s’hi poden trobar en haver-hi tanta varietat climàtica.

auga_somnis de sorra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.