Els secrets del Vaticà a l’AUGA

Vicenç Lozano, enviat especial de TV3 al Vaticà durant els últims 20 anys, va omplir totalment el Teatre de l’Ateneu i fou premiat amb llargs aplaudiments. Degut a l’èxit, segurament la seva conferència tindrà una segona part d’aquí a uns mesos.
Lozano va ensenyar molts serveis i dependències poc conegudes del petit Estat inserit a Roma. Va explicar des del cinema fins a la benzinera, els famosos i enigmàtics arxius, va comentar com funcionen els diversos departaments i va acabar explicant alguns secrets del lloc.
Amb llenguatge mesurat, però clar, es van airejar situacions, fets i esdeveniments que estant apareixent ara als mitjans de comunicació. La política de transparència, netedat i de canvi que porta el Papa Francesc dóna els seus fruïts i en donarà molts més en els propers temps. Segons el pronòstic de Vicenç Lozano el Sínode de Bisbes és pròxim a començar ha propiciar plantejaments molt nous al sí de l’església.
El proper dilluns tindrem Francesc Mateu, Director d’ OXFARM. És responsable de projectes de cooperació a Sud-Amèrica i a Àfrica i tertulià als matins de Catalunya Ràdio. Francesc Mateu no deixa ningú indiferent.
auga_vatica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.