Viatge al Pacífic des del Pla de la Massa

La segona classe del trimestre d’AUGA fou la inauguració oficial del Curs 2014-2015. Una inauguració de curs -el què fa 21- ben especial.
Perquè l’AUGA, com totes les altres Aules d’Extensió Universitària, depèn d’alguna de les Universitats catalanes, i en el cas d’Igualada, lògicament, AUGA depèn de la Universitat Politècnica de Catalunya. Universitat present a l’Anoia amb l’Escola d’Adoberia i, des des fa una setmana, s’ubica al nou Campus al Pla de la Massa.
Així doncs, especialment en aquesta ocasió, volem remarcar i agraïr la presència en l’acte inaugural de la directora de l’Escola d’Enginyeria, la Sra. Anna Bacardí, de l’Alcalde d’Igualada, el Sr. Marc Castells, i la del Vice-President del Consell Comarcal, el Sr. Angel Soteras.
Entrats en el tema del dia, Àngel Aguirre , Miquel Mesegué i Quim Carreras ens van fer volar i navegar des del port de l’Estartit a diverses illes del Pacífic tot gaudint de paisatges esplèndids. Vàrem jugar amb les balenes i vàrem menjar el peix cuinat damunt el veler Bora-Bora de Nàutica Carreras. En el viatge en el Globus Kon-Tiki  -prou conegut dels igualadins- per damunt d’unes illes de Panamà no és va marejar ningú. El resum de l’expedició KT3D va agradar molt i és va fer curt.
auga_pacific

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.