La sarsuela tanca el curs a l’AUGA

L’Aula Universitària per a la Gent gran de l’Anoia va tancar aquest dilluns 16 de juny el curs 2013-2014 amb El duo de la Africana, una sarsuela a càrrec del cor d’alumnes del taller d’Òpera Artístic de Vilanova del Camí i els Amics de l’Òpera que va fer gaudir els assistents, a través de l’actuació, les veus i el vestuari dels actors aficionats al cant.

La sarsuela està formada per un acte de Manuel Fernàndez Caballero, que es va estrenar a Madrid el 1893. Un text que gira al voltant de la recreació d’un assaig, preparació i representació de l’opereta l’Africaine de Meyerbeer per part d’una companyia d’òpera de segona fila. La música, la passió, la temptació, la infidelitat, la gelosia, l’avarícia o la mediocritat són alguns dels ingredients d’un entremès còmic que acaba en un caos total.

El Teatre de l’Ateneu s’ha omplert en cada sessió de l’AUGA
Durant el curs 2013- 2014, les butaques del Teatre Municipal han quedat plenes en cada conferència programada a l’AUGA, amb una assistència mínima de 300 persones per acte, a excepció d’un dilluns de turmenta en què els assistents van disminuir.

D’entre les propostes ofertes durant el curs, destaquen les sessions històriques, sobre llengua, antropologia o música, les que han parlat sobre economia o ciència i moltes d’altres. De fet, el resum de cada una de les sessions es pot consultar al lloc web de l’AUGA www.auga.cat. 

L’equip de l’AUGA ja treballa en el programa del curs 2014- 2015, que es farà públic en paper i a través d’internet el mes de setembre.

auga sarsuela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.