El piano de Joaquim Font i Laura Muñoz emociona l’AUGA

Els pianistes igualadins, premiats arreu de l’Estat Espanyol, van omplir el Teatre de l’Ateneu

Els joves pianistes Joaquim Font i Laura Muñoz van omplir de bat a bat el Teatre Municipal de l’Ateneu en una nova sessió de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de l’Anoia (AUGA).

Arran de la Primavera Gran, programada per l’Ajuntament d’Igualada, l’AUGA va organitzar un concert de Joaquim Font, el jove igualadí premiat l’any passat a Madrid al concurs Intercentros, entre tots els alumnes d’escoles de música de l’estat.

Joaquim Font va comptar amb la també pianista Laura Muñoz i, entre tots dos, van omplir una hora de piano d’altíssim nivell , ja que van captivar tant en la execució brillant i vibrant de les peces musicals com en la seva simpatia i senzillesa.

La interpretació a quatre mans d’unes composicions de Piazzolla va arrodonir i cloure l’última sessió de l’AUGA del mes de maig.

El camí de Sant Jaume:  de Roma a Santiago de Compostel·la, amb  Salvador Serra

105 dies, 783 hores i 2.832km caminant. Aquesta és la fita de Salvador Serra, que va recórrer a peu el Camí de Sant Jaume de Roma a Santiago de Compostel·la. Després d’haver fet diferents punts del Camí, aquest igualadí va aprofitar la jubilació per fer realitat el seu somni. Amb una motxilla a l’esquena carregada d’il·lusió i 18kg., Serra va fer gairebé tres quartes parts del recorregut sol. Una experiència inoblidable i plena d’anècdotes que explicarà a l’AUGA el proper dilluns 2 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.