Antoni Olivé analitzarà el retorn de la manufactura a Occident

 

La sessió “Tornarà la manufactura a Occident?” obrirà l’any i el segon trimestre de l’AUGA. L’igualadí Antoni Olivé, doctor en direcció d’empreses i professor de l’IQS (Universitat Ramon Llull), analitzarà dilluns vinent la realitat d’aquest fenomen global tant seguit a Catalunya i l’Anoia, a les sis de la tarda al Teatre Municipal l’Ateneu.

Antoni OlivéCom és prou conegut, fa dues dècades que la deslocalització massiva de la indústria cap a països amb costos laborals més baixos, especialment els asiàtics, també va afectar la comarca. Ara, el retorn de la indústria es vincula a l’esperada recuperació de llocs de treball per part d’una classe mitjana que ha perdut renda disponible i benestar, com a conseqüència de la crisi econòmica i també de la mateixa desindustrialització.

Toni Olivé, que va ser directiu en diverses empreses d’Igualada i actualment és col·laborador de diversos mitjans locals, presentarà algunes dades sobre el retrocés de la indústria a l’Anoia i a Catalunya, a més d’incloure mencions a noves formes d’industrialització, com la robòtica i l’automatització, o la fabricació additiva basada en la impressió 3D.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.