Etíops, molt més enllà de les imatges

El fotògraf Ramon Giner va presentar l’exposició fotogràfica «Etíops» a l’AUGA, en una nova conferència celebrada dilluns passat al Teatre l’Ateneu d’Igualada. L’artista tarragoní va relatar la seva mirada i estima per aquest país africà i els seus habitants, encomanant la seva passió als alumnes d’una sessió co-organitzada amb Fineart i inclosa dins l’Octubre Solidari d’Igualada.

Amb el suport de les seves fotografies, Giner -més conegut com a Ram- va explicar diverses vivències i situacions personals d’aquest pobríssim país de la banya africana. Una explicació que va reflectir l’estima que Ram sent per a totes aquelles i aquells que al llarg de tantes estades ha incorporat a la seva vida i, alhora, per moltes de les tribus que ha pogut conèixer. Giner és, de fet, impulsor d’una petita ONG que treballa directament i pràcticament sense cap estructura fixa a diversos països d’Àfrica.

Amb un llenguatge planer i càlid, el fotògraf va aconseguir fer reviure al públic de l’Ateneu d’Igualada la realitat d’Etiòpia. Ram va ser presentat pel vice-president d’AUGA Ramon Muntané, també coneixedor d’Àfrica i enamorat tant de la fotografia com d’Etiòpia. Fins el 20 d’octubre encara es pot visitar l’obra «Etíops», a l’Auditori de l’Ateneu Igualadí. El propi Giner va fer-hi una visita guiada dilluns passat, abans de la sessió de l’AUGA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.