El llegat emocional del segle XXI

Dilluns 23 d’octubre, Eulogi Domènech i Marta Rico ens presentaren una aplicació digital que han creat ells. L’App es diu OutMy i és un projecte per compartir, fotos, videos, textos, música, enllaços,… a la persona o bé al grup de persones que hom vulgui transmetre aquest llegat.

No és una xarxa social. El contingut d’aquest àlbum digital solament el pot rebre la persona o el grup que un ha escollit que el rebi. Pot ser que una persona vulgui utilitzar aquesta aplicació per als seus nets i així deixar-los aquest llegat emocional ple d’imatges, textos, vídeos i vivències compartides. És una eina digital que ordena les imatges i el contingut que s’hi vol posar.

L’aplicació es pot fer des del mòbil, ordinador o tauleta. Sempre es pot modificar el contingut (esborrar, afegir, ampliar….). L’ús és molt intuïtiu i fàcil. Un es pot donar de baixa quan li interessi.

Els creadors d’aquesta aplicació s’ofereixen a donar suport i acompanyament fent sessions informatives per qualsevol persona que s’interessi per l’aplicació. Una eina per compartir les nostres vivències més emotives amb les persones que estimem i que volem que quedin en el seu record.