Concert del Conservatori Municipal

El passat 27 de febrer vàrem gaudir a l’Auga d’un concert ofert per alumnes de l’escola de música de la nostra ciutat.

En primer lloc, van actuar Naís Ribaudí al violí, Marina Vidal al violoncel i Arnau del Rio al piano. Vàren interpretar “Miniatura vienesa de març ” de Kreisler , “Cançoneta de juny” de Shostakovich i Trio n.7 de Beethoven.

En segon lloc, actuà la soprano  Roser Mestre (veu), acompanyada per Laura Palomo en la guitarra. Interpretàren ” No se enmendará jamás “de Haendel i dues peces de Joaquin Rodrigo, “Pobrecito Santo”  i “Aire i Donaire”.

Per aquests joves intèrprets, alumnes de grau professional del conservatori, és tot un repte oferir un concert en un auditori com el teatre de l’Ateneu, i per nosaltres, els socis de l’Auga és un gust conèixer i escoltar el seu repertori.