Inauguració del curs amb “The grooving septet”

El passat dilluns, 17 de setembre, hi va haver la inauguració del curs d’Auga 2022-23.

El Sr. Marc Castells va dirigir unes paraules de salutació i agraïment als assistents. També el director de les Aules de la universitat de Lleida, sr. Marius Bernadó, va adreçar unes paraules destacant la funció important que es porta a terme durant el curs, tant aquí a Igualada, com a la resta de poblacions. Finalment el president d’Auga d’Igualada, Sr. Jaume Ortinez, va presentar el programa del primer trimestre.

Després de les presentacions, el públic assistent va poder gaudir del concert que ens va oferir The Grooving Septet. Es tracta d’un grup musical format a l’escola municipal de música d’Igualada. En formen part Judit Solé, Núria Quílez i Ariadna Grau , que destacaren per les seves bones veus . Els acompanyen en la instrumentació , Omar Olmedo i Lluc Torras a la guitarra, Ramon Sala al baix, Bartomeu Enrich i David Oliva a la bateria a la percussió.

El repertori que presentaren fou de diversos estils, des del jazz, rock, blues i també algunes cançons brasileres representants de la bossa nova. Un grup musical que ha començat fa poc a la nostra ciutat i que promet ser exitós donat la seva formació i bagatge musical.

El públic assistent va gaudir molt de la seva música. Una bona manera de començar el curs.