THE BEATLES van ser a l’Ateneu

A ningú se li escapa que The Beatles van ser les icones de la seva època. Admirats i estimats per totes les generacions passades i presents, representen un autèntic referent musical i artístic encara vàlid i plenament vigent. 

La xerrada The Beatles: Un fenomen cultural irrepetible amb més de cinc dècades d’història, pretén ser una anàlisi succinta sobre la història del quartet de Liverpool, del temps que els va tocar viure i de les cançons que van escriure, convertides en la banda sonora d’uns anys convulsos socialment però, al mateix, temps meravellosos des de tots els punts culturals de vista.

De la mà de David de Castro els Beatles van ser a l’Ateneu. Tots quatre. I amb excel·lents veus.

Una tarda molt agradable en la que cadascú es va empassar i va repassar els seus records embolcallats en un so, en una música, que no ha passat gens de moda.

Bona audició i bons apunts històrics per a una tarda d’enyor.