Divuit mesos desprès AUGA torna a l’Ateneu

Divuit mesos després AUGA ha tornat a l’Ateneu. Ho ha fet inaugurant un curs presencial i deixant enrere les transmissions televisives de suplència, pensant en els nostres socis a casa seva.

Dilluns a la tarda, i previ a la sessió acadèmica, es va fer un record per a tots els igualadins i anoiencs que la pandèmia ens ha robat. Unes imatges i sons prou colpidors fins a diluir-se en un cel estelat mentre un conjunt de corda interpretava L’Hora dels Adéus.

Instants després, la igualadina Alba Vergés, consellera de Sanitat en aquest temps horrible va explicar-nos les seves vivències des d’un càrrec tan difícil. El to humà i emocionat es va encomanar als assistents.

Ja dintre el propi acte acadèmic, l’alcalde Marc Castells va inaugurar el Curs fent referència també a l’etapa passada, contrastant-la, però, amb els bons auguris i notícies que s’esperen per a Igualada.

Els quatre components de FLAUTET DE CORDA, molt joves, van interpretar quatre composicions que foren molt aplaudides i visades.