l’Espill encantat

 

Fruit de la col·laboració amb l’Aula de Cervera que des de que va començar la pandèmia portem a terme, aquest dimarts veurem la cantata “L’Espill Encantat”.

La presentació anirà a càrrec del autor de la partitura Jordi Castellà Bové, i de Montserrat Pont Tarragó autora de l’adaptació del conte de Jaume Ferran Camps, ells ens explicaran com es va produir aquesta obra, que va obtenir el Premis Clavé 2020 al Millor espectacle-producció en directe.

“L’Espill Encantat” es una cantata, producció de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019, és de nova.

La cantata es per a cor infantil, solistes, narrador i conjunt instrumental. Es basa en l’obra Quadern de Música de Jaume Ferran Camps, escriptor cerverí i fill predilecte de la ciutat, i un dels principals representants catalans de la Generació dels Anys Cinquanta, la música ha estat composada per Jordi Castellà i la lletra i guió per Montse Pont i dirigida per Xavier Hidalgo i Marc Castellà. Es una obra local i universal, com el propi llenguatge de la música.

Si voleu mes informació sobre la construcció, historia, i argument d’aquesta cantata aquí.


Podeu seguir la conferència en aquest enllaç.