Cap al segon centenari de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada

L’Antic Gremi de Traginers d’Igualada és una entitat igualadina fundada el 1822, cada any organitza els Tres Tombs.

Des de sempre és i ha estat un espectacle entranyable molt especialment pels infants i també per tots els ciutadans, que omplen els carrers d’Igualada tot esperant veure el pas dels carruatges, els cavalls i altres animals que hi participen.

Enguany, a causa de la pandèmia de la Covid 19, tota la programació dels actes s’ha vist molt alterada i no hem pogut veure la gran desfilada, esperem que en l’edició del 2022 recuperi tot el seu esplendor i puguem celebrar els seus 200 anys.

La presentació de la sessió, anirà a càrrec de la senyora Montserrat Argelich, Presidenta de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada. A continuació tindrem:

  • Xerrada de Jaume Ortinez, “Els Traginers que us han precedit”.
  • El documental, “Els Traginers Negociants de Copons”.