Cooperació a Etiòpia en temps de covid19

El dilluns 11 de gener, el Gerard Poch ens farà reflexionar sobre els desafiaments que la covid19  suposa en un país com a Etiòpia i com afecta la cooperació al desenvolupament.

A partir d’una aproximació  a la situació de desenvolupament del país, es tractarà sobre quin ha sigut l’impacte de la covid19. També parlarem de les mesures que ha adoptat el govern i la població per fer-li front, així de com ha afectat a la implementació dels projectes de cooperació  que la Fundación Promoción Social implementa al país, per fer lluitar contra la inseguretat alimentària i la pobresa de milers de etíops que habiten a les zones rurals.

Gerard Poch és el representant al país de la Fundación Promoción Social a Etiòpia. Actualment, FPS implementa un conveni i  dos projectes de desenvolupament a diferents parts del país, finançats per l’Agencia Espanyola de Cooperació Internacional, la Generalitat Valenciana y La fundació Nando and Elsi Peretti.