Vint-i-cinc anys d’AUGA

Vint-i-cinc anys de dilluns lectius fent classe. Primer a la Teneria i des de fa uns vint anys a l’Ateneu.
I aquest dilluns passat també. D’entrada recordant la creació de l’Aula d’Extensió Universitària de l’Anoia i qui la va fer possible tot fent-ne una mica d’història. Però de seguit la classes del dia: Una classe en dues parts amb dos professors: Jaume Farrés Vidal i Jaume Farrés Cobeta. Aquesta vegada dos lliçons.

Jaume Farrés pare, evocant l’Igualada dels anys trenta i quaranta de manera magistral. Jaume Farrés fill, projectant imaginació sobre una futura Igualada i Anoia amb propostes molt pensades, treballades, imaginatives, valentes, i maurades que foren molt aplaudides per un públic de gent gran com el d’AUGA que no pensa renunciar a dir la seva sobre el nostre futur col·lectiu.