50 anys de l’Institut Pere Vives

Dilluns passat a l’AUGA vam celebrar els cinquanta anys de l’Institut Pere Vives. L’acte s’inicià amb un audiovisual amb veus i imatges d’alumnes i professors d’aquest període tant en activitats acadèmiques, a les classes, com lúdiques, als patis i a la sala d’actes, per exemple, representacions de teatre escolar.

La taula rodona va comptar amb representants del professorat i l’alumnat, tan actuals i antics. L’acte fou moderat per la Noèlia Solé, professora de català de l’Institut. Es van tractar diferents temes: evolució de l’ensenyament durant aquests 50 anys,  la implantació de la ESO durant els anys 90, la incorporació de mestres en el centre, activitats lúdiques i educatives, destacant sobre tot la vessant humana de la formació acadèmica, la introducció de les noves tecnologies amb els canvis de metodologia que comporta.

Com a detall, cal citar que l’acte va comptar amb la presència de la Sra. Ramona Ribera, de 102 anys, que va ser catedràtica de Matemàtiques de l’Institut  que va ser ovacionada amb un gran aplaudiment.