AUGA rep el permi compromís Cultural d’Òmnium

Marcel Mauri, vice-president de l’Òmnium va felicitar a l’AUGA per la seva tasca amb diferents activitats, entre les quals conferències o excursions. Mauri es va referir a la gent gran com a “peces clau” de la força d’aquest país, recordant que eren ells els qui ja omplien les places de dignitat dècades enrere.

Va recordar que “nosaltres som els fills i els néts dels que van deixar-se la pell en tantes lluites compartides per resistir al franquisme i assolir la democràcia que ara alguns volen destruir” i va animar als guardonats a no defallir en aquests temps difícils.

Després de les paraules de Marcel Mauri, el periodista Joan Maria Morros, presentador de l’acte, va presentar el guanyador del premi compromís a nivell col·lectiu, l’Aula Universitària de la Gent Gran de l’Anoia (AUGA), pels seus 25 anys. L’impulsor de l’AUGA, Magí Puig, va pujar a l’escenari per recollir el guardó.

En nom de l’AUGA va recollir el guardó el president actual, Jaume Ortínez, que va recordar “som la torna, perquè bona part d’aquest quart de segle, quasi 20 anys, el propi naixement de l’AUGA, és mèrit de Magí Puig”. L’equip actual es va manifestar molt “animat a seguir amb la tasca de l’entitat”

Informació extreta d’Òmnium.