Santi Palazón ens parla de “L’ós bru del Pirineu”

Santi Palazón, que des​ ​de​ls inicis de la reintroducció de l’ós bru del Pirineu treballa en l’equip que l’ha fet possible, va venir a ​l’AUGA a explicar aquesta experiència.​ I ho va fer amb entusiasme i seny. Amb professionalitat.

​Palazón va repassar des de fa vint anys, quan es reintroduiren sis ossos bruns que generaren nombrosos incidents amb els ramats, fins ara ​on amb uns quaranta exemplars els incidents son mínims i la col·laboració amb els ramaders es molt bona. La presència de l’ós està portant a les comarques del Pallars i l’Aran un turisme nou que es fidelitza ràpidament i vol seguir atentament la remuntada de la permanència mil·lenàriadels animals.

–> D​illuns vinent. Miquel Vila ens parlarà de l’evolució de l’activitat adobera a Igualada des del segle XIV fins a dia d’avui.