AUGA obre el nou curs

Amb un Teatre de l’Ateneu ple i amb molta gent que s’incorporava a AUGA, dilluns va començar el curs 2017-18. Ho va fer amb un homenatge al Dr. Josep Romeu i Figueras, amb motiu del centenari del seu naixement i afegint-se als actes de l’Any Romeu. Pere Camps i Jordi Servitje, representants de l’Ajuntament i del Consell Comarcal van obrir l’acte i el curs.

Maria Enrich, filòloga i professora, va apropar-nos a la persona i obra d’aquest igualadí nascut a Òdena. Maria Enrich va anar desgranant, d’una manera molt entenedora, la vida i les múltiples activitats de Romeu: els estudis medievals, la poesia, la docència, el teatre, la recuperació de l’Ateneu. I parlà també de les seves amistats, projectes, publicacions i anhels que ja no va poder realitzar. La vídua de Romeu fou present a l’acte i Jordi Romeu, el seu fill, el va tancar.

–> D​illuns vinentSira Abenoza ens parlarà de la seva tasca en fomentar la convivència i el diàleg.